Speedo badedragt

Speedos – et ord vi gerne bruger, når vi referer til det badetøj til mænd, som ikke dækker ret meget mere end det nødvendige. Speedo laver dog en hel masse andet badetøj også, og de er især dygtige til at designe lækre og hurtige badedragter til kvinder.

Mangler du en ny badedragt til sport eller til stranden, så har Speedo et stort udvalg af godt badetøj at browse igennem. Vil du gerne vide lidt mere om denne badetøjsgigant, inden du springer dig ud i at købe en ny Speedo badedragt, så er denne guide stedet for den bedste inspiration.

Hvad er Speedo?

Speedo er et firma, som blev grundlagt i 1914 i Sydney, Australien. Du er garanteret meget bekendt med Speedo-logoet, som faktisk ser ud som det gør, fordi det skal efterligne en boomerang. De er utrolig succesfulde og teknologisk dygtige, og netop derfor er ordet Speedos blevet et andet ord for konkurrence badetøj.

For eksempel er det Speedo, som leverer badetøj til det amerikanske OL-team og blandt andre Michael Phelps har vundet en masse medaljer iklædt Speedos. Firmaet bruger mange ressourcer på at udvikle nye teknologier, som kan gøre svømmerne bedre, og derfor er vi i Danmark også helt vilde med mærket, atler som ikke-atleter.

Speedos har også samvittigheden på det rene, da det gennem deres program Swim Generation forsøger at forhindre drukneulykker rundt omkring i verden. Det inkluderer at lære børn at svømme, lære dem om sikkerhed og inspirere børn til at svømme fra en tidlig alder og finde passionen for svømning. Det sker steder som Cambodja, Bangladesh og Sri Lanka.

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

Vælg en badedragt, som du føler dig komfortabel i. Skal du bruge en badedragt til svømmetræningen, kan det være så fint med en sort badedragt, som både kan få dig til at se og føle dig hurtig i vandet.

Til strandturen eller pooldage har Speedo også et kæmpe udvalg af flotte og farvestrålende badedragter. Vælg en med et smukt mønster for at prøve noget nyt.

Speedo laver også rigtig gode såkaldte legsuits – altså badedragter med ben. Disse er gode, hvis du gerne vil dække din krop en smule mere end de almindelige badedragter gør. Samtidig med sænker de selvfølgelig ikke din fart betydeligt, når du glider gennem vandet.

Hvilke Speedo badedragter er populære?

Speedo har mange modeller på markedet, så det kan være svært at vælge den bedste. Især hvis man også er interesseret i teknologien bag badetøjet og ikke bare i badedragtens udseende. Blandt de teknologier, som markerer sig mest på markedet er Sculpture, Endurance + og Monogram.

  • Sculpture: Sculpture-modellen har fokus på pasform. Den holder din mave og bryster på plads, samtidig med at den fungerer ligesom shapewear gør. Badedragten blev udformet på præcis denne måde, efter at Speedo målte over 5000 kvinders kroppe for at finde ud af, hvad de havde allermest brug for i en badedragt.
  • Endurance +: Speedo badedragterne med dette navn hedder det på grund af stoffet. Det er det mest holdbare stof, som er 100% klorafvisende. Det er desuden utrolig blødt, og denne type badedragt er derfor virkelig komfortabel. Endurance + fås i forskellige farver og udformninger.
  • Monogram: En Speedo Monogram badedragt er til at kende på det ikoniske monogram-mønster. Det er nemlig selve designet, som lægger til grund for badedragtens navn, og den kan for eksempel også sagtens fås med Endurance + stoffet.

Hvor finder jeg et stort udvalg af Speedo badedragter?

I diverse sportsbutikker finder du ofte et fint udvalg af Speedo badedragter, også i store størrelser, 48, 50 og opefter. Her finder du også junior badedragter, og hvis der er heldig en Speedo badedragt på tilbud. Udsalg er der dog også mange af på nettet, hvor udvalget af badedragter fra Speedo er endnu større.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *