Badedragt med skørt

Før i tiden badede kvinder i badekjoler. Op gennem 1900-tallet er denne trend blevet mere og mere vintage, og i dag er en badedragt med skørt utrolig trendy. Selvom de langt fra ligner de badekjoler, som blev brugt i det 18. århundrede – heldigvis – så er det stadig rart at tænke på, at der er historie bag badedragten med skørt. Det er ikke bare et nyt, innovativt påfund fra markedskræfter, som forsøger at øge salget. Det er en badedragt med stil og charme.

En badedragt med skørt er også en klar fordel for dig, som gerne vil føle dig feminin. Hvis du ikke er vild med de tætsiddende, sporty og afslørende modeller, som ellers dominerer modebilledet i svømmehallen og på stranden, så prøv en badedragt med skørt. Du slipper for at blotte dine lår, og du understreger det feminine ved din krop ved et lille sving med hofterne.

Her får du alt at vide, som er vigtigt at vide, før du køber en badedragt med skørt.

Hvilken badedragt med skørt skal jeg vælge?

Hvis du er vild med vintage, så er vintage badetøj garanteret også et område, du har bevæget dig ud på. Badedragter med ben, med tykke stropper, polkaprikker og sweet-heart necklines. Badedragten med et fornemt skørt er kun en spændende tilføjelse til din garderobe.

Går du efter vintage viben, så led efter polkaprikker, sprudlende farver og skørter med sving i. Led gerne efter en sådan vintage badedragt i de gængse vintage butikker for at være sikker på at ramme den rigtige stemning. Et typisk vintage træk, som stammer fra 20’erne er den lave talje. Vælg derfor gerne en badedragt, hvor skørtet først starter fra hofterne fremfor i taljen, hvilket ellers er det oplagte valg til dig, som gerne vil fremhæve taljen.

En badedragt med et skørt omkring hofterne er også oplagt til dig, som har flotte kurver. De fleste badedragter gør ikke noget godt for fyldige kvinders kroppe, men en model med skørt kan få dig til at se fantastisk ud og føle dig selvsikker. Fordi der er et skørt fremhæves din talje nemlig. Mange af de badedragter, som designes med skørt, findes også med shaping effekt eller stretch over maven, samtidig med at de fås i store størrelser.

Er du ude efter en badedragt, som du føler dig tilpas i, kan du eventuelt overveje en badedragt med bøjle. Det gælder særligt, hvis dine bryster har brug for ekstra støtte. Bøjlen under brysterne sørger nemlig for at holde brysterne godt på plads, så du kan bade uden ubehag.

Kan jeg købe en badedragt med skørt til børn?

Der findes også en lang række af badedragter med skørt til børn. Mindre piger, som er glade for det feminine look og også elsker at gå rundt i kjole, måske endda i dine kjoler, vil også være vilde med en badedragt, som er farverig og har en nederdel.

Når du skal købe badetøj til børn, så husk at kigge efter, om badetøjet er UV-beskyttende. Generelt er børns hud meget mere sart overfor sollys end voksnes, så det er vigtigt at de ikke bare beskyttes med dækkende badetøj, men også af tekstilets UV-beskyttelse.

Hvor kan jeg finde en badedragt med skørt?

Du kan finde en badedragt, som har et skørt, overraskende mange steder. For at finde en på tilbud eller til en god pris, kan online webshops være en rigtig god idé. Her finder du et rigtig godt udvalg både med forskellige stilarter og størrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *