Arena badedragt

Følger du godt med, når der er OL og de dygtige danske kvinder præsterer deres allerbedste? Så har du nok ikke kunnet undgå at bemærke bogstaverne ARENA på deres badedragt og deres opvarmningstøj. En Arena badedragt er nemlig en af de bedste badedragter, som fås på markedet, særligt hvis du svømmer meget eller er interesseret i at blive hurtigere. Før du køber en Arena badedragt, er der dog nogle ting, som er gode at vide – blandt andet, hvad det lige præcis er, der gør, at Arena er SÅ dygtige. Den viden får du lige her.

Hvad kendetegner Arena badedragter?

Arena startede som et firma, der leverer højteknologisk swimwear til OL-svømmere med Skinfit-teknologien. Den dag i dag er Arena et firma, hvis fokus ligger på performance, competition og tech. Dét, Arena kan, er nemlig at levere løsninger til badetøj, som giver dig de bedste forudsætninger for at performe bedst muligt ved hjælp af deres egne designs og udviklede teknologier. Det er derfor også kun naturligt, at de danske OL-kvinder gerne bryster sig med en Arena badedragt, når de skal yde deres bedste.

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

Er du ikke elitesvømmer, kan du dog alligevel sagtens være med på Arena-bølgen. Det viser blot, at du ved, at dét træningstøj man har på, har betydning for, hvor godt man kan gøre det. Så hvis du er vild med svømning som fitness og træning, kan en badedragt fra Arena i dame model også hjælpe dig med at træne endnu smartere.

Arena er dog ikke udelukkende genial teknologi – det er også elegante designs. Og derfor kan du også sagtens finde en badedragt, som er til brug på stranden eller en bikini. Kig efter Arena badedragter med power på farverne og smukke mønstre. Det er også oplagt at vælge en badedragt med smalle stropper, hvis blot du skal bruge badedragten på stranden og er glad for en god portion støtte.

Hvilken Arena model er den bedste til træning?

Der findes flere forskellige modeller og tech-mæssige kollektioner, som udmærker sig hos Arena.

  • One: One-badedragten er en innovativ badedragt lavet af ét stykke stof. Det betyder, at der er færre syninger, hvilket giver dig en følelse af bevægelsesfrihed, når du har den på. Der er ingen begrænsninger. Samtidig er denne badedragt let og utrolig holdbar. Den er oplagt både til konkurrencesvømmere, men også til dig som svømmer for motionens skyld. One-badedragten er nemlig fantastisk behagelig og du bliver ét med vandet.
  • Bodylift Shaping: En Arena Bodylift badedragt er baseret på Bodylift-teknologien, som bruger noget helt specielt stof til at forme din figur. Sammen med en masse selvtillid giver denne badedragt dig også en masse støtte og komfort.
  • Furby: En Arena Furby badedragt er utrolig populær, da den sidder komfortabelt og har et sleek sort udseende. Furby-badedragten har også ben, hvilket kan øge din følelse af komfort. Så slipper du nemlig for at blotte dine hofter og lår helt, sådan som svømmere ellers oftest tvinges ud i.

Hvor finder jeg en Arena badedragt?

Om du er på udkig efter en Arena badedragt dame eller en i junior model, så fås de i det fleste sportsbutikker. Særligt i dem som specialiserer sig i svømning eller triatlon, fordi Arena netop er så anerkendt et mærke. Du finder det fulde Arena udvalg på nettet, hvor du selvfølgelig også finder en størrelsesguide til at hjælpe dig i købet af din nye Arena badedragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *